• Brunox13

    Thanks, this works perfectly!!

  • Ron W Parker

    THANK YOU! … That fixed it for me. Not sure why this had to be done with an out of the box pc . — your help saved the day!

  • MKN

    Thank you. Fix worked for me.

  • http://www.thewindowsclub.com Anand Khanse

    Glad to hear that the fix worked for you all. :)

  • kywildcat

    Thank you very much for the outstanding fix.

  • schv09

    This fix did solve my problem and I was now able to add my microsoft account. Thanks!! :D I noticed that I didn’t have the “tspkg” value added either. What is this for? Should I add this string too?

  • http://www.kapilarya.com/ Kapil Arya

    ^^ It’s upto you, if you like, you can add it. By default, that value should be there, don’t know why it is not there for you!

  • Guest

    Thanks, so much this worked but also what is tspkg mean, what is it for I didn’t have that either, I have a Lenovo Ideapad N586 refurbished laptop which I bought off of Groupon.

  • Ravi Pappu

    Thanks, so much this worked but also what is tspkg mean, what is it for I didn’t have that either, I have a Lenovo Ideapad N586 refurbished laptop which I bought off of Groupon.

  • Ravi Pappu

    Also do you have to create a restore point, is that absolutely necessary?

  • http://www.thewindowsclub.com Anand Khanse

    Creating a system restore point is a safety measure we recommend.

  • Ben

    That was awesome! Thanks so much for this!

  • Bill Braun

    Genius! Works perfectly. Thanks!

  • http://www.kapilarya.com/ Kapil Arya

    ^^ Thanks everyone for their valuable feedback :)

  • AnOutsider

    This worked for me! Thanks! As others have said, unsure why an out of the box tablet would have this issue (and why I couldn’t find anything on MS site), but thank you!

  • kjraider

    Those vaslues were already there. Still have the same issue.

  • http://www.kapilarya.com/ Kapil Arya

    ^^ Make sure those value follow the same order as shown in the screenshot.

  • Recent Comments